Vit chokladmousse

vit-chokladmousse

Ingredienser (8 portioner):

  • 2 dl vispgrädde
  • 150 g vit choklad
  • 1 ägg
  • 1 dl kesella kvarg
  • färska bär, ex hallon eller blåbär
  1. Vispa grädden.
  2. Smält chokladen på svag värme i vattenbad så att den precis bara smälter.
  3. Vispa upp ägget och tillsätt chokladen under kraftig omrörning.
  4. Rör ner kvarg och sist grädde.
  5. Häll upp moussen i små glas.
  6. Låt glasen stå i kylen ca 1 timme.
  7. Toppa moussen med bär.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s