Middagar

Pasta med lax och räkor

4 personer

  • 4 portioner laxfile utan ben (ca 500g)
  • 250g skalade räkor
  • 2 dl vispgrädde
  • 2,5 dl matlagningsgrädde
  • 2 msk creme fraiche
  • 2 fiskbuljonger
  • saft från en hel citron
  • 50g hackad spenat
  • 0,5 dl vatten
  • dill hackad
  • en halv liten lök
  • kryddor salt, peppar,fiskkrydda
  1. Blanda allt förutom lax och räkor i djup stekpanna.
  2. Låt det sjuda i ca 10 minuter.
  3. Hacka laxen i mindre bitar lägg det i såsen och låt det sjuda i 5-8 minuter.
  4. Slutligen tillsätt skalade räkor och låt det sjuda i 3-4 min.
  5. Under tiden du lagar såsen kan du förberedda pastan. Jag har använt Fusilli (skruvar) då jag tycker att såsen fastnar bäst på dem men använd det du tycker om.
  6. Njut!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s