Efterrätter

Choklad Mousse

En egen variant av mousse.

image

Ingredienser

  • 1 dl vispgrädde
  • 1 dl vaniljvisp
  • 50 g vit choklad
  • 100 g mörk choklad
  • 1 ägg
  • 1 dl kesella hallon kvarg
  • Bär efter smak
  1. Vispa grädden och vaniljvispen.
  2. Smält chokladen på svag värme i vattenbad så att den precis smälter.
  3. Vispa upp ägget och tillsätt chokladen under kraftig omrörning.
  4. Rör ner kvarg och sist grädden.
  5. Häll upp moussen i små glas.
  6. Låt glasen stå i kylen ca 1 timme.
  7. Toppa moussen med bär.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s