Efterrätter

Frasiga wienerbröd med frukt

 

  • 1 pkt frysta smördegsplattor
  • 1 burk persikor i naturell juice

Ugn 225 grader

Gör så här:

Kavla ut smördegsplattorna lätt. Skär av 2/3 av varje platta så du får 5 kvadrater, kavla samman de smalare bitarna till ytterligare 2 kvadrater.

Torka av persikorna med hushållspapper så de blir lite torrare. Lägg en persikohalva på varje kvadrat. Vik upp kanterna över persikohalvorna. Lägg dem på en smord plåt.

Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter tills kakorna får fin färg. Vill du inte ha dem sockerfria kan du pudra över lite florsocker när de svalnat,

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s