Efterrätter

Choklad kladdkaka

 

karinas bilder från iphone 024

  • 200g mörk blockchoklad
  • 1 tsk bakpulver
  • 4 ägg
  • 2dl socker
  • 2,5 dl vetemjöl
  • 200g smör

Värm ugnen på 200°C. Vispa ägg och socker vitt. Smält chokladen & smör. Häll över i ägg & socker blandningen. Tillsätt vetemjöl och bakpulver. Rör försiktigt ihop. Smöra & bröa en rund form ca 25cm. Grädda mitt i ugnen i ca 12 min. Servera med hallon och vispgrädde. Kakan kan med fördel göras dagen innan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s