Förrätter · Frukost · Middagar

Pannkakor med kött

 

 

 

 

 

 

  • en bit kött av valfri sort
  • lök
  • champinjoner
  • kryddor
  1. Koka köttet med buljong till köttet är mört. Det tar cirka en timme. Buljongen kan sedan användas till soppa.
  2. Stek löken gyllenbrun.
  3. Stek champinjonerna.
  4. Skär köttet i mindre bitar och mal det i en köttkvarn tillsammans med champinjonerna och löken.
  5. Blanda allt väl och tillsätt kryddor.
  6. Tillaga pannkakorna. Tillsätt lite kött i mitten på pannkakan och stäng pannkakan från långsidorna och därefter från kortsidorna.
  7. Dessa kan sedan frysas och stekas senare eller så stek dem direkt på liten värme så de får en fin stekyta.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s